pátek 14. prosince 2012

Žiju!


Nebojte žiju, mám naspaných i pár recenzí, ale nebyl čas na přepsání do PC natož čtení. Vše doženou a do Vánoc tu bude živo! Věřte mi a moc se omlouvám za moje časté týdenní (někdy i delší) výpadky, ale jelikož chodím na (dovolím si říct) nejtěžší gympl v Brně, mám na to nárok no ne? A když se Vám přiznám, že propadám z matiky, myslím, že mi řeknete, ať se radši učím a recenze nechám chvíli být...

Jinak - zapojila jsem se do projektu Měsíční párování,  který vytvořila Ven. Mojí dvojičkou je David Holec a vybral mi knihu Nejsem sériový vrah, na kterou jsem se už už chystala, ale zase se nám do toho vecpaly testy. Ale to zvládnu! A musím do 16.12., protože od 17. se hodlám zapojit do společeného vánočního re-readingu Harryho Pottera, které pořádá VeEee. A od 24. se vrhám na vánoční dárečky! 

A na konec - Založila jsem si Ask.fm, což je něco jako Formspring. Stránka, na které se mě můžete anonymně na cokoliv zeptat a já bych Vám měla odpovědět. A odpovím, pokud to bude otázka v rámci slušnosti ;) Můj profil najdete zde -> http://ask.fm/vercastarova

Vaše
Veryuu*

2 komentáře:

  1. No, já už mám Tvůj výběr skoro přečtený, ale není to nic jednoduchého. Každopádně jsi ale vybrala skvěle, nic lepšího jsem si asi ani přát nemohl. Pro ostatní - Silmarillion. :)

    A držím palce, škola někdy dokáže pořádně zatopit. Matematika byla na střední můj odvěký nepřítel. :D Paradoxně na vysoké je to jeden z nejjednodušších předmětů. :/ :D Tak si to dej do pořádku, ať máš šťastné a veselé Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Matiku zvládneš!! Věřím Ti!! :o))
    Já se ji budu učit zítra s babi. Ani nevíš, jak moc mě štve to, že příští týden píšem tolik testů!!

    OdpovědětVymazat