pondělí 12. března 2012

Spoilery? Táhněte!

Momentálně jsem dosti naštvaná, tak se omlouvám. A důvod? Dozvěděla jsem se totiž z jednoho kret*nskýho komentáře u videa na YT, hlavní pointu Mockingjay (aspoň podle Rodaw) a dost mě to nakrklo!

Chápu, že to člověku třeba ujede, ale podle znění to byl čirý úmysl! Žádné upozornění, popřípadné pozdější omluvení. Nic, nula, zero!!! A co s tím mám já, čtenář, teď jako dělat? Tak jsem se těšila až mi ve čtvrtek od Fragmentu dojde balíček a já se na závěr mojí milované série konečně vrhnu a teď tohle...nejradši bych to odložila na dobu neurčitou...zahrabala někam na dno šuplíku a vytáhla až bych zapomněla co vím.

Ale tohle není ojedinělí případ. Kolikrát si lidi nedají pozor? Hlavně v těch zmíněných komentářích? Radši to nepočítám!!! Proto už nečtu žádné diskuze, komentáře u obrázků, nic...a pak najednou u jednoho nevinnýho video naprosto výsměšněj komentář!! Jak vím že byl výsměšnej? Pisatel napsal. "XXX *voldy laugh*. tak pardón, že se vztekám!!!

A nejsem sama. Např. Rodaw. Dneska četla recenze na knihu, kterou si chtěla objednat a bum. Spoiler. Moc hezké a zvlášť v recenzi..... Mám chuť sebou někde fláknout a už nevstát.....Zvedla bych se nanejvýš tak 22.3. na film HG.....

Tak já radši končím tento nesmyslný článek a jdu se z toho vyspat.....

PS: Pro ty co už četly HG 3. ZDE -> http://img.janforman.com/primf59z.jpg najdete to, co mě tak naštvalo.

4 komentáře:

  1. Já se teda přiznám, že jsem jednou omylem taky vyzdradila děj, nebylo to úmyslně, ale bohužel spousta lidí se na mě naštvala..:( Takže teď už si dávám bacha a píšu spoiler...
    A z toho komentáře čiší přím zlomyslnost, jako by ten dotyčný prostě naschvál řekl, co se stane.

    OdpovědětVymazat
  2. Veru.. klid...
    Chápu, naštve to, mě to třeba dneska taky naštvalo, ale stalo se. Hunger games 3 si přečti aji tak, STOJÍ TO ZA TO a je tam daleko víc věcí, které překvapí. Sice to, co ses dozvěděla je celkem velká.. akce, ale i tak se máš na co těšit.
    Fakt si knížku přečti.
    Spoilerování taky nesnáším, nejsi v tom sama :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Jo to jsem si taky už několikrát všimla, že někteří rádi prozrazují děj a pointy.
    Před nedávnem se můj kamarád chystal koukat na film Šestý smysl, který mu nějak unikl a do té doby ho neviděl. A bavil se o tom s dalšími kamarády, jak se na to těší a že mu to všichni doporučovali už dávno atd. A jeden kamarád mu říká: "Ale to, že je Willis mrtvej, to víš, ne?"
    A bylo po koukání..

    OdpovědětVymazat
  4. Chápu,chápu...vážně to musí naštvat a proto oceňuju že už nespoileruješ :-) a neboj,podle mě v té knize bude ještě mnohem víc než co ses dozvěděla :-)

    OdpovědětVymazat