pátek 22. února 2013

I'm obsessed with...TVD


Páteční meme z dílny Emily.L, kdy uveřejníme krátký článek obsahují nějakou naši obsesi.

The Vampire Diaries
Tévédéčka jsou seriálem, který mě vlastně k seriálům obecně přitáhl. Pamatuju si, jak jsem někdy v lednu 2010 viděla někde na blogu.cz článek, kde byl první díl online. Podívala jsem se a v tu chvíli jsem byla jasná.  Nevím z jakých důvodů, ale asi po 15. epizodě jsem přestala a vrátila s k tomu až v září, kdy startovala druhá řada. A dodnes jsem nepřestala být kamarádce vděčná, že mi to připomněla!


Máme tu již polovinu 4. řady, a přestože někdy kroutím hlavou nad dějem, stejně jsem do toho zažraná víc něž kdokoliv. (Nesnažte se hádat, že jste větší fanatici jak já, není možné). Deníky mne očarovali, ať už se bavíme o sexy Ianu Somerhalderovi v roli Damona, nebo o anglickém přízvuk Josepha Morgana aka Klaus.

Když v obchodě (a to v  Česku není moc snadné) najdu něco s TVD, okamžitě to musím mít! Tak jsem si třeba se Skřítkem pořídila u Dobrovského placky. Já si vzala Damonovu polovinu, ona Stefanovu - jak krásně jsme to vymyslely! A když se na podzim na webu www.the-vampirediaries.cz/ spustil prodej slavných Eleniných náhrdelníků, jeden musel být můj! U rodičů jsem to zaobalila dárkem k Vánocům, a tak se mi od prosince po většinu času houpe na krku =)


Můj playlist tvoří soundtrack z epizod, na ploše počítače mám tapetu s Delenou, (upřímně) sérii Stefanovi deníky jsem začala číst jen a pouze díky obálkám, vnitřní dveře mé skříně jsou polepeny plakáty, v Berlíně jsem měla co dělat abych si nekoupila oficiální soundtrack a v Nanu-Nana už hrozně dlouho pokukuju po obřím plakátu s Damonem. Když mi Niklaus v prosinci řekl o karetní hře, nezajímalo mne, jak moc stupidní to je, ale chtěla jsem ji. (Bylo mi to rozmluveno).

Každý pátek se snažím vstávat o dvě hodiny dřív, abych novou epizodu viděla ihned a nemusela se stresovat do odpoledne. Hlášky cituju při každé možné příležitosti, kamarádi jsou ze mne na nervy, ale já se tím už nezaobírám. Když miluješ, není co řešit!


PS: Viděli jste už 4x15? Já tu Plecku zničím! A Damona proliskat, i když to myslel dobře. Ale při koukání na promo k 4x16 si myslím, že mu to moc nevyšlo :-/

Zdroje obrázků: www.cwtv.com

4 komentáře:

  1. Zbožňujem TVD 8)
    Hlavne Rebeku! Cleire Holt vie dokonale zahrať mrchu, ani som netušila, že je taká dobrá 8) do toho tie britské prízvuky...a Damon a Klaus...no hotový raj pre mňa 8P

    OdpovědětVymazat
  2. Ach, TéVéDéčka. <3 I když jsem si vzala placky Stefana, nejradši mám stoprocentně Klause a to nejen kvůli tomu naprosto božímu přízvuku. <3
    4x15 jsem ještě neviděla a strašně mě to štve, ale čekám na titulky. Už se nemůžu dočkat! Damona bych proliskala naprosto běžně, takže jsem zvědavá, co tentokrát provede, když by ho zmlátila i zatvrzelá Damonofilka. :D

    (Skřítek)

    OdpovědětVymazat
  3. Bylo mi to rozmluveno :D Proč, to je ta hra tak stupidní? :D
    A jinak - och bože, Klausův přízvuk!! <3

    OdpovědětVymazat
  4. milujem TVD. hej, Damon a Klaus <3 hoci co sa mna tyka, viac damon :) novy diel som este nevidela, bohviekedy zas budem mat cas si ho pozret, kazdopadne ma stve ta dalsia prestavka.

    Vampire diaries forever!!! (konecne niekto kto chape moju posadnutost)

    OdpovědětVymazat