pátek 15. února 2013

I'm obssesed with... Minnie

Páteční meme z dílny Emily.L, kdy uveřejníme krátký článek obsahují nějakou naši obsesi.

Minnie
Tak schválně - kolik z Vás si při přečtení názvu článku vzpomnělo na Disneyho slavnou myš? Musím vás zklamat, nejedná e o zástupce řádu hlodavců, ale zajíců. Co že to tu plácám? Ne, nezbláznila jeem se, nebojte se.

15. 3. 2012 jsem si domů donesla malou sametovou kuličku, která se okamžitě stala mojí součástí. Hodně lidí namítá, že člověk může mít plnohodnotný vztah pouze se psem nebo kočkou, ale já jim to vyvrací s odkazem na moji slečnu ušatou.

Prosím, pozdravte Minnie

Ou, pardon, staré foto =D

To je ona. Moje zlatíčko a sluníčko, které mi každý den udělá krásnějším.
Jsem jako hrdá matka, která o svém dítěti mluví kdykoliv a kdekoliv, i když člověk neposlouchá. Je to malá mrška, která mě po bytě následuje všude kam jdu. Leze mi do postele, na kterou si sama skočí (pozn. má postel má matraci 85cm od podlahy), skáče po bytě a dělá vývrtky ve vzduch, oblízává mi ruce a dupe tak dlouho, než jí dám pamlsek.

Nezáleží mi a tom, že to měl být zakrslý beránek a dnes z ní mám více jak tříkilovýho macka, který když si lehne má přes půl metru. nevadí mi, že jediné co jí dělá problémy je nechat se zvednout do náruče. Jediné, na čem mi záleží, je její pohoda.

18. ledna oslavila první narozeniny a žije si nadále blaze =D

I na YT jsem sesmolila nějaký video kdysi dávno, tak se můžete pokochat =D

3 komentáře:

  1. 8D aké milé
    ja zajačikov rada 8) ale sama by som nikdy nechcela mať, lebo to sú strašné starosti po ňom upratovať a tak, teda predpokladám. Preto nechcem nič také malé ani hlodavcovité. Aj psa mám väčšieho a keby ho mama nedoniesla ilegálne, tak by sme ho ani nemali 8D akurát mám veľkú slabosť na mačičky 8_)

    OdpovědětVymazat
  2. Jej, ta je ale nádherná! <3 Opravdu krásná, zajíce a králíky mám moc ráda, děda je kdysi choval, ale žádný nikdy nebyl tak krásný, jako tahle slečna :)
    Jinak já mám pejska, 8 měsíční miminko a taky o něm mluvím jako hrdá maminka vždycky a všude :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je roztomilá :) Jako mladší jsem taky chtěla zajíce, tak snad ho někd mít budu .. :D

    OdpovědětVymazat