pondělí 3. června 2013

Poznej Veryuu aneb 50 náhodných informací

Veryuu
Zdravím! Za ten rok a půl (cca) co vedu tenhle blog (a to nepočítám dobu na blog.cz) jsem tak nějak nebyla s to sepsat nějaký článek o mojí maličkosti. Je zbytečné smolit něco formou 'dotazníku' nebo obkecávacího článku 'kdo jsem, kde bydlím', apod. Tohle je přeci jenom blog o knihách, ale to mi nezabrání se s vámi podělit alespoň o něco.

A o co půjde? Kdo z názvu ještě nepochopil, sepíšu padesát náhodných faktů a informací, které o mě pravděpodobně nevíte (alespoň ti, kdo mě neznají nijak víc). Bude se jednat převážně i o hlouposti aby vás to po dvanácté odrážce nepřestalo bavit. Jdeme na to!


1) Narozeniny mám 16. května, což je den, kdy se narodila spousta úžasných lidí! Kdo by nemiloval Josepha Morgana aka Klause v The Vampire Diaries/The Originals? I Megan Fox si získala místo v mém srdci, když ji hodně lidí dosazovala do role Rose Hathaway. Nesmím zapomenout ani na úžasného Angela nebo Seeleya v podání Davida Boreanaze. A co teprve Pierce Brosnan! Ať hraje kohokoliv, vždy je to úžasné!

2) Zbožnuju Pandy! Už jsem to zmiňovala v jednom z článků do I'm obsessed with..., ale kdybyste to náhodou přehlédli! Miluju tyhle černobílé medvídky a každý, kdo mi pošle nějaké roztomilé gify, obrázky či odkazy na e-shop s pandíma věcma, bude můj hrdina. Takže - hurá do toho!

3) Můžu dokola a dokola sledovat film LOL s Miley Cyrus v hlavní roli! Ten snímek má prostě něco do sebe! I když je to další americká romanťárna, je v tom spousta faktorů, které připomínají každodenní život. A hlavně - kde se dá sehnat takový Kyle?!

4) Jsem sova. Všechny důležité úkoly, recenze, úklid, atd. dělám nejdřív ve 21:30. Neusnu před půlnocí a to je pak problém vstát na sedmou do školy. A když už se konečně do té postele dostanu, jen tupě zírám do stropu. Dá se to nějak odnaučit?

Bubble Tea
5) Miluju Bubble Tea! Poprvé jsem ho ochutnala loni v německém Stuttgartu a pak jsem zkoušela všechny hnusné vietnamské obchůdky v Brně, než jsem narazila na nebe. Cassava Bubble Tea Bar mě zachránilo před rokem plných útrap! Miluju to pití! Je jasné, že už jsem vyzkoušela všechny jejich příchutě a pravděpodobně vyhrávají jogurtové nápoje. A aby toho nebylo málo, na vlakáči se otevřel nový obchůdek - Bubble  Tea Elephant, který má dvakrát takovou nabídku!  A už jsem tam stihla zajít! Yummy!

6) Během základní školy jsem vystřídala hrozně moc sportovních a výtvarných kroužků, ale nikdy jsem u ničeho nezůstala déle než dva roky.  Moderní gymnastika, keramika, aerobic, výtvarka na ZUŠce (2roky), animace,... Obdivuju lidi, kteří se něčemu fakt věnují!

7) V 6./7. třídě jsem četla jednu knihu z Pony Clubu za druhou. A byla jsem za to na sebe náležitě hrdá. Ehm... teď raději dělám, že jsem ty knihy nikdy nedržela v ruce. (Ale taková Naděje a Zázrak ♥)

8) Jsem blázen do Stmívání! Knih i filmů! Přesto ale vím, že to není žádná hodnotná literatura a filmy nejsou určitě na Oscara, a tak mi nedělá problém to při řeči s kámoši pořádně prodrbat. Vždycky to ale bude moje srdcová záležitost! Tůdle!

9) Neustále ztrácím gumičky a sponky! Opravdu by mě zajímalo, jestli je toto jenom moje specialita, nebo vám utíkají taky! Nechápu, kam to tak rychle všechno mizí a jak to, že to nikdy nenajdu! A vždycky se to ztratí v tu nejméně vhodnou chvíli!

10) Mého nejlepšího kamaráda jsem znala doslova ještě před svým narozením a je to někdy víc než děsivý! Naši rodiče spolu chodili na střední a celý dětství jsme si lezli na nervy. Teprve v posledních třech letech se z něj stal spíše bratr než kamarád. Prostě tu byl, je a bude! A řeči typu 'Holky a kluci nemůžou být přátele' přede mnou ani nevyslovujte!

11) Mám o tři roky mladšího bratra. Odmítá číst! Ale co zvládl, byl Hraničářův učeň! 

12) Jsem obrovskej puntičkář a plánovač! Píšu jeden seznam za druhým, vymýšlím spoustu způsobů jak něco vylepšit, když mi na něčem záleží, udělám si to radši sama a nikoho k tomu nepustím, popřípadě mu furt radím co a jak. A nesnáším, když někdo kecá do práce mně. (Halóóó! Neslyší někdo Caroline Forbes?)

Minnie
12) Myslíte si, že puntičkář musí mít uklizenej pokoj? Omyl, jsem neskutečnej bordelář!

13) Miluju všechny možný zvířata! Od psů a koček, přes fretky, vlky a lvy, až po koně a surikaty. Doveďte mě do zoo a budu vás milovat.

14) Co ale nesnáším jsou hadi! Jen ta představa, že je někde v lese potkám je děsivá. Stačilo mi loni v květnu přišlápnout slepýše - což vlastně není ani had - a byla jsem nepoužitelná.

15) Jako malá jsem měla postupně dva křečky. Černobílou Huginu, po které následoval béžový Hugo.....velice originální výběr jmen.

16) V současnosti vlastním to nejúžasnější, nejroztomilejší a nejšílenější stvoření pod sluncem. Moji králičí slečnu Minnie.

17) Jsem hrozně nervní cholerik. Nechtějte mě vidět ve stresu! Opravdu vám to nepřeji!

18) Nesnáším, když musím mluvit s cizími lidmi - reklamace, objednávky, domlouvání věcí po telefonu. Radši si vydloubnu oko! V tomhle jsem hroznej stydlín! Prostě ne! Vím že s tím v životě budu mít problémy, ale ne!

19) Hrozně ráda chodím do divadla nebo na balet. Za tři týdny jdu na Kočky a hrozně se těším! A moje vůbec nejoblíbenější představení? Jsem posedlá baletem Labutí jezero! Můžu to vidět stokrát a neomrzí mě to!

20) Zabíjím kytky. Nezvládnu se o žádnou pravidelně starat. Možná kdyby mi někdo pořídil kaktus, přežil by.

Veryuu
21) Nikdy jsem nebyla na pohřbu a jsem za to ráda.

22) Pořád si zpívám nějakou písničku. Buď nějakou novou, která se mi líbí - tu si zpívám dokud se mi nezhnusí - nebo nějakou starou dobře známou jako je Eternal Flame.

23) Mojí nejoblíbenější písničkou už druhým rokem je I Don't Wanna Miss a Thing od Aerosmith.

24) Vyzvánění mého mobilu je We Can't Stop od Miley Cyrus. Po dlouhé době tak dnes vystřídala Run Run Run od Celeste Buckingham.

25) Mojí nejoblíbenější zpěvačkou je Miley Cyrus ♥♥♥ Jsem nadšená, že jsme se konečně po třech letech dočkali nového singlu!

26) Ve svých dvanácti-třinácti jsem si prošla velkou otaku fází. Anime u mě jelo denně a o ničem jiném jsem se prakticky nebavila. Stále obdivuju japonskou kulturu a třikrát jsem byla na Animefestu, ale nadšení opadlo.

27) Co si ale neodepřu jsou seriály. Pretty Little Liars, The Lying Game, Castle, The Vampire Diaries, Gossip Girl, The Carrie Diaries, Arrow,...

28) The Vampire Diaries sleduju už od první série a nestačím se divit, že už to jsou čtyři roky. All time favorite TV show! 

29) Nemůžu říct, že to je oblíbená herečka, ona je vzor a modla! Nina Dobrev je pro mne mnohem víc než
jen nějaká herečka. Nedokážu to vysvětlit, ale vím, že každý z vás má taky nějaký takový vzor. (U mě je hned za Ninou třeba i Milezz ☺)
Nina Dobrev

30) Města, která mě při jejich návštěvě naprosto okouzlila - Londýn, Oxford, Paříž a Berlín. Hrozně ráda bych se tam podívala znovu.

31) Kdybych si mohla vybrat jedno místo na světě, kam bych se mohla během okamžiku přenést, nemohla bych si vybrat =D

32) Bod č.6 neobsahuje jednu aktivitu, které se opravdu věnuji od konce druhé třídy. Od svých osmi let do patnácti jsem navštěvovala pionýrský tábornický oddíl Hády a poslední dva roky dělám instruktora malým prckům. Kdybych tam ty dvě hodiny týdně nepobyla, bylo by mi to líto. Hrozně mě to baví, i když bych prťata někdy profackovala ☺

33) Nekouřím a nikdy nebudu.

34) Jediná počítačová hra, u které jsem vydržela dýl než dva týdny je Dragon Age. Koho by to nebavilo!

35) Když je hezky chodím točit zmrzlinu, někdy zaskakuju za servírku nebo uklízím pokoje. Jsem za tu brigádu hrozně vděčná a ono mě to i baví! (Jen ta servírka mě děsí -> bod č.18)

36) Nesnáším houby a játra...

37) ... jinak sním cokoliv. Poslední dobou ale omezuju maso.

38) Miluju angličtinu a často sama sebe přistihnu, jak si v hlavě - někdy i nahlas - sama pro sebe mluvím anglicky.

39) Na ty sporty moc nejsem, ale co mě nadchlo a těším se až si na to znovu najdu čas, je power jóga. To je tak geniální věc! Doporučuji všem! Konečně se vyplatili moje ohebný klouby!

40) Třetím (?) rokem píšu svojí vlastní knihu. Fantasy, draci, elfové....zasekla jsem se na 178. straně...

41) Neumím se učit a všechno nechávám na poslední chvíli. Nemáte nějaké typy?

42) Nesnáším fyziku, matiku chemii

43) Znáte Kofi-Kofi? Lepší kafe jsem nepila! I ten Starbucks má smůlu! 

44) Měřím 163cm a nelíbí se mi to. Ideálka by bylo takových 168...

Veryuu
45) Když jsem v dobré náladě, pořád se směju a nedokážu zastavit obrovský příval slov, které mi vycházejí z pusy. Pokud mám ale blbou náladu, kliďte se mi z cesty. Jakmile se mi něco nelíbí, dávám to okamžitě najevo a nenechám sebou mávat. Jsem přímočará, občas náladová ☺

46) Kamarádí mě jednoduše označují za šílence a schizofrenika. Neděste se, jsem zcela bezpečná.

47) Když se mi něco líbí, někdy to prožívám až moc. Vždycky mám určitou fázi nějaký posedlosti - TVD, VA, Castle, Gossip Girl, koně,.... Nestálá osobnost... jo

48) Snad moje nejhorší vlastnost: Furt si na něco stěžuju. Bohužel, s tím toho moc nenadělám, ale snažím se! Věřte mi! ☺

49) Jsem redaktorkou školního časopisu a to mi připomíná, že musím o víkendu odevzdat články...

50) Blogování je úžasný a jsem hrozně ráda, že jsem s tím začala! Už nevím, jak bych s tím mohla skončit?

8 komentářů:

  1. Ztrácení gumiček? O tom mi povídej, po každém tahu nějakou ztratím a můžu si být střízlivá jak chci! Naposledy na zapíjení maturity jsem ztratila svojí poslední pořádnou gumičku :D

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, jsi mi hrozně moc sympatická! Máme dost věcí společných... :)) (Aj jméno :D) Fakt, sedí na mě většina věcí.

    OdpovědětVymazat
  3. Vitaj v klube, tiež beriam 163cm už tri roky! :D :D
    So seriálmi som na tom podobnom, len by som k tým, čo tam máš, ešte pridala Once upon a time, Revenge, Continuum a Nashville - to je moja najnovšia posadnutosť (Scarlett and Gunnar <3 <3)
    Film LOL som videla aj s Miley, aj originál a oba sú dobré.
    Tiež sa sťažujem alebo by som skôr povedala, že mi hrozne veľa vecí vadí a aj drobnosti. V tom si neviem pomôcť :D

    OdpovědětVymazat
  4. ♥♥♥♥
    Lol je úžasná!
    Matika, chemie, fyzika = FUJ, nesnáším to.. jak přežiju fyzikální seminář?!?!?
    zvířátka miluju taky, však víš :))
    Miley je skvělá!! a ta její nová písnička je úža ♥ Miley je asi můj největší vzor, mám ji strašně moc ráda, je sama svá, je krásná, milá, šikovná... zkrátka skvělá :))

    OdpovědětVymazat
  5. To je pěknej článek, taky mám o tři roky mladšího bratra co odmítá číst a přitom myslím, že by ho to bavilo :D A bubble tea jsem ochutnala poprvé v pátek a zamilovala se ♥ A houby a játra fuuj. Jak tak čtu mám to ve většině stejné jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky se ve spoustě bodech vidím :DD
    Miley je prostě Miley :D Od roku 2006 hrdý fanoušek! :D
    LOL je skvělý film, i když ten původní taky není špatný :) A Kyle.. to snad ani nepotřebuje komentář :D
    Ty gumičky beztak někde pořádají tajné párty, protože mně odchází jedna za druhou :D
    Bubble tea je jedna z nejgeniálnějších věcí na světě! Nemůžu přinutit kamarádku aby to zkusila, ale mě se to podaří! :D
    Nina je naprosto úžasná. Nina, Milezz a Jennifer Lawrence jsou prostě... ♥
    Ty děláš jógu? Já jsem milovník pilates :D
    Fyzika, matika, chemie, tělocvik... tyhle předměty by se měly zakázat -_-
    Na TVD se taky dívám od začátku...páni. Ani mi nedošlo, že už je to tak dlouho :D Stejně je na tom nejlepší Nina & Ian :D Delena forever bitches!
    Myslím, že u mě by nepřežil ani ten kaktus :D
    S tou stydlivostí je to na nic :D Já jsem celkem extrovert, takže se stydlivostí problém nemám, ale moje kamarádka je hrozně plachá, takže vím, co to je :D

    OdpovědětVymazat
  7. Super článek :)
    Jsi moc sympatická a já nemůžu jinak, než se stát pravidelným čtenářem!
    Některé věci máme společné - třeba takový bod 47) taky mám určitá období, kdy jsem něčím úplně posedlá :D

    OdpovědětVymazat