sobota 1. června 2013

Třicetidenní knihobraní (1) - Kniha, kterou nedám ani za milion


Tak  i já se přeci jen přidávám do projektu, který má na svědomí VeEee. Zapojit jsem se chtěla už od začátku, ale nějak jsem na to úplně zapomněla a do linkovače se zapsala až dnes, snad se nic nestane :)

Každý druhý den ode dneška do konce června se tu budou oběvovat články na konkrétní téma, které je zadané. Pokud vás to zajímá, určitě se podívejte na úvodní článek právě u VeEee. Celkově se zapojilo přes čtyřicet blogerů a už teď se objevuje spousta článků! Vypadá to na pořádně velký projekt! Tak co? Zapojili jste se? 

Nebudu to zbytečně obkecávat, jdeme na to!



Kniha, kterou nedám ani za milion

1. - 2. června

Tak těžký výběr hned první den! Opravdu! Když se nad tím zapřemýšlím, nedala bych z mojí knihovny pryč snad žádnou. I ty, které se mi nelíbily tu mají své místo a je těžké se rozhodnout, zda je dát pryč. Ale kniha kterou bych nedala za nic? Ani za ten milion? No páni. Nechte mě chvíli přemýšlet!

Zas takovou chvíli mi to nezabralo! Stačilo se zamyslet nad tím, která kniha mě dovedla tam, kde jsem teď. Tudíž k blogování a young adult literatuře. Prosím pěkně mluvím o knize, kterou dnes četl snad každý z nás a už se vám musela i přejíst. Prvně jsem ji chtěla dát do tématu 'Kniha, kterou mohu číst stále dokola, ale nakonec vyhrála právě dnes a musím se o to s vámi podělit.


Ano, ano, už sem zase cpu Vampýrskou Akademii. Je to už ohrané, ale kniha je mou největší srdcovou záležitostí. Zvládla jsem ji přečíst určitě desetkrát a hádala bych se, že i víckrát. Nebýt Rose, Dimitrije, Lissy a Christina (později i Adriana), pravděpodobně byste tenhle článek ani nečetli a to jsem nemohla nechat bez odezvy. A samozřejmě musím poděkovat té hlavní osobě, úžasné Richelle Mead!






7 komentářů:

  1. take me srdcova zalezitost :) Richelle je uzasna spisovatelka libili se mi od ni jak Sukuba tak Pokrevni pouta :))

    OdpovědětVymazat
  2. VA se mi líbila, ale dočetla jsem jenom do 3. dílu. Nějak jsem pak neměla náladu na další :D Každopádně si to chci jednou přečíst všechno. Moc děkuji za zapojení do projektu, tvůj příspěvek se mi moc líbí, hlavně kvůli fotkám :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Ach jo:) já si ten re-reading asi přeci jenom budu muset dát, když na mě VA pořád a neustále všude vykukuje ! :D :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ja ju mám po slovensky a dostala som ju ako nečakaný dar 8_)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, podíváš se prosím na můj blog? :)

    OdpovědětVymazat
  6. :D ja som si vybrala tú istú knihu
    je proste úžasná
    veľmi ma teší, že kniha nie je napísaná tak romanticky presladene

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto chápu! ;) Úplně mě k sobě volá, abych si ji zase přečetla! :D

    OdpovědětVymazat