pondělí 3. června 2013

Třicetidenní knihobraní (2) - Kniha, kterou absolutně nechápu

Projekt pořádá VeEee

Je tu třetí červnový den, celá republika si hraje na Benátky, Veryuu brzo zešílí ze školy, ale důležité je, že tu je druhý příspěvek do Třicetidenního knihobraní! Tentokrát tu je o dost lehčí téma, než to předchozí a to -"Kniha, kterou absolutně nechápu". 

Prvně jsem si myslela, že to bude problém, ale brzo jsem si uvědomila, že většinu knih, které byly fakt nepochopitelné, nemám doma a byly z knihovny nebo tak podobně. Při pohledu do mých poliček plných nejrozmanitějších příběhu se tu přeci jen objevila jedna (nebo všechny čtyři?), kterou jsem nepochopila, nechápu a nikdy nepochopím...



Kniha, kterou absolutně nechápu

3. - 4. června


Ano, poslední díl ze série Křišťály moci od Michaely Burdové. V recenzi jsem jí sice dala celé dvě hvězdičky, ale kdybych nehodnotila objektivně, ještě jednu bych byla nucená strhnout. Minotaurus byl co by závěrečný díl z celé série nejhorší a já do teď dumá nad tím, jak si nakladatelství Fragment tyto knihy trouflo vydat. Větší spatlaninu jsem nečetla! Nechápu příběh, i když je tak stupidně jednoduchý, prostě mi to nejde do hlavy. Ta hloupost se nese celou knihou!





2 komentáře:

  1. Mně se poslední díl naopak líbil, měla jsem ho přečtený za jeden den. :))

    OdpovědětVymazat
  2. od autorky jsem četla jenom Syna pekel :) na tuto sérii se ale v budoucnu chystám ;)

    OdpovědětVymazat