čtvrtek 6. června 2013

Třicetidenní knihobraní (3) - Kniha, kterou bych mohla číst stále dokola

Snad to ještě stíhám! Školy je moc a volného času málo. Na tu hromadu recenzí, co musím napsat, se raději ani nedívám. Tímto se teda omlouvám a snad to o víkendu doženu.

Dnešní téma je "Kniha, kterou bych mohla číst stále dokola" a vybranou jsem ji měla okamžitě. Jasnější volba pravděpodobně už asi nepadne, ale já jsem nadšená, že se právě s touto knihou mohu pochlubit. 

Jste zvědaví? 

Za ten půl rok, co ji mám doma jsem ji četla už třikrát a pokaždé se vecpe do fronty před chudáčky recenzáky, ale nikdy neodolám. Tahle kniha má pro mě zvláštní význam a to už tak pravděpodobně zůstane. Ještě než vás ale nechám pokračovat a zjistit, která kráska to dneska bude, řeknu vám malou zajímavost. Na poslední fotografii se ona dvojice baví o jedné stavbě, na kterou se šli zrovna podívat. Právě tu o ní dělám prezentaci do němčiny. A přísahám, na té straně jsem to otevřela náhodou! Tak co? Která stavba to je? Napište do komentářů. ☺

Kniha, kterou bych mohla číst stále dokola

5. - 6. června


Polibek pro Annu od Stephanie Perkins. Nevím co bych k tomu měla psát víc, než, co už jsem napsala výše a v recenzi. Prostě láska na celý život.






2 komentáře:

  1. Ešte som knihu nečítala, ale určite sa chystám 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Tá kniha ma zaujala, tak si to raz určite prečítam, ale momentálne na to nemám čas. Mám totiž menší zoznam (30 kníh prečítať na 3 mesiace) :)

    OdpovědětVymazat