pátek 10. srpna 2012

Žiju



Ehmmm....

Ano ještě žiju a omlouvám se. Hodně jsem na to kašlala, ale to je tím, že jsou prázdniny a nic se mi nechce dělat. Ale já to spravím. Vždycky to tak bylo, prostě jsem na prázdniny vypla. Ale to teď jaksi nemůžu, páč mě tlačí recenzní výtisky. A to je jenom dobře. Pak je tu spousta věcí, které jsem slíbila pravidelně a kde nic, tu nic....
Věřte mi...



Od začátku prázdnin jsem něco dělala. Ještě na konci června jsme byli v Chorvatsku, pak jsem byla tejden na brigádě a pak zas pryč. Tentokrát to byl tábor, kde jsem 2týdny dohlížela a hlavně hubovala malým dětem :D No a od příjezdu jsem zašitá ve zmrzlinářským stánku a prodávám točenou. Dneska je můj první den volna, tak na mě buďte hodní.




Jinak jsem opět propadla kouzlu anime a mangy. A taky jsme už s kamarádkami začaly vymýšlet cosplay na Animefest 2013. Kdo neví co cosplay je, použijte strýčka Google. Kdybych to vysvětlovala já, budete si myslet, že jsem magor :)




A co že mám v plánu?

- doženu všechna meme - pravidelně (haha)

- čekejte recenzi na Eragona a poslední dva Křišťály moci

- chystám dotočit Knižní shrnutí za červenec, stejně jako nafotit Chvástačku

- i nějaký ten Týden s knížkou by se tam mohl najít

- pokusím se sesmolit recenzi na:

  • Dokonalý pár
  • Eona a Eonu
  • Šepot
  • Nijuru
  • Křídla
  • Virtuosity
  • Chvíle před koncem
  • Má noc je tvůj den


Taky by mě zajímalo, jestli by Vás zajímaly nějaké moje....blogové články. Jednalo by se o moje šáhnuté myšlenky, názory apod. 
Opravdu se budu snažit to teď pořádně nakopnout tak mi držte pěsti :)
Vím, že sem nechodí zrovna dvakrát moc návštěvníů a pokud jste toto dočetli až do konce, GRATULUJI! I ten jeden komentář potěší - ano jsem hrozná, ale snad i Vy víte, že komentář, názor,... Vás dokáže nakopnout. Na druhou stranu, když nemáte žádnou odezvu...No co myslíte?

Ještě Vám se postnu pár songů, které poslední dobou poslouchám.
Enjoy
Veryuu



3 komentáře:

  1. Jaj, cosplaye.. :D Tak to pak nafotíš.. :D Já přemejšlim, že možná budem zas cosplayovat na halloweena jako loni se Soulem. Už se těším!

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto tě chápu, o prázdninách se nikomu nechce nic dělat :D

    OdpovědětVymazat
  3. Úplně na VŠECHNY články se už teď strašně moc těším!! :) a novej design je naprosto nádhernej!! :))

    OdpovědětVymazat